Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Hispànic de Torrent – CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia defensarà dissabte el lideratge a la pista de l’Hispànic de Torrent. El conjunt de la nostra localitat afronta l’última jornada de l’any en el primer lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 31 punts, dos més que el segon, el Xaloc Alacant. L’Hispànic de Torrent ocupa el setè lloc amb 20 punts, tot i que ve de guanyar a la pista del Xaloc Alacant, 1 a 2. 

Fútbol Sala Unión Llagostense A (descansa)

Fútbol Sala Unión Llagostense B (descansa)

FUTBOL
Atlètic Vilassar – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el setè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 22 punts. El proper duel dels llagostencs serà diumenge al camp de l’Atlètic Vilassar, que és tretzè amb 12 punts. Aquest serà el darrer compromís oficial del Viejas Glorias el 2018.

HANDBOL
Joventut Handbol – Sant Vicenç B
El Joventut Handbol jugarà diumenge el primer dels dos partits ajornats que arrossega de la temporada actual. Els llagostencs rebran diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, 18.30 h, el líder, el Sant Vicenç B que encara no ha cedit cap punt i és primer classificat amb 20 punts. 

Vallag (descansa)

Publicitat

Publicitat

Més notícies