Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Bona participació a la Setmana Cultural de la Gent Gran

L’Ajuntamentde la Llagosta ha fet un balanç positiu de la Setmana Cultural de la Gent Gran que va finalitzar diumenge passat. Durant tota la setmana,s’han realitzat tot un seguit de propostes que han comptat amb una bona participació.

La programació es va tancar diumenge a la tarda amb un ball amb música en directe amb Cristian, organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta.

LaSetmana Cultural es va iniciar amb una xerrada sobre alimentació saludable a càrrec del tècnic municipal de Salut Pública. Una altra activitat va ser la tarda musical, amb un audiovisual i cafè per a les persones assistents. Les dues propostes van comptar una cinquantena de participants cadascuna.

Una altra de les activitats va ser la sortida cultural al Monestir de Poblet i a Montblanc. Una quarantena de persones van anar fins a la capital de la Conca de Barberà i al monestir cistercenc de Santa Maria de Poblet.

La Setmana Cultural de la Gent Gran també va incloure l’actuació del grup de playback La Alegría de Vivir, que va imitar divendres al Casal d’Avis als seus músics preferits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies