Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia recupera el liderat després de la derrota del Xaloc

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 4 a 2 el  Castelldefels. Les de Dani Mosteiro, que tenien la baixa d’Alba, han fet un molt bon partit davant d’un rival directe en la lluita pel campionat de lliga.

Sònia Ancosta ha marcat l’1 a 0 al minut 3. Després, Jess ha evitat amb el peu l’empat. Al minut 6, Cris ha enviat un xut al pal i, dos minuts després, el Castelldefels ha empatat.

La portera visitant han estat molt encertada i ha evitat amb les seves intervencions més gols de les llagostenques. El Castelldefels també s’ha apropat amb perill a la porteria de Jess, però en poques ocasions.

Al minut 17, Domi ha marcat el 2 a 1 amb un llançament directe de falta. En el darrer minut de la primera part, Jess ha evitat el 2 a 2 amb bones actuacions.

Al minut 4 de la segona part, Cris ha estat objecte d’un penal, que ha transformat Domi. Poc després, la mateixa Cris ha tingut una bona oportunitat, però s’ha trobat amb la portera. Al minut 7, el Castelldefels ha enviat una pilota al pal. Poc després s’ha lesionat Iris i, al minut 10, Villa ha marcat el 4 a 1. 

En el darrer tram del partit, el Castelldefels ha arriscat amb portera-jugadora i ha fet un gol a pocs segons del final.  El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc anirà a la pista de l’Hispanic de Torrent. 

Després de la derrota del Xaloc d’Alacant, la Concòrdia ha recuperat el liderat. El conjunt llagostenc és primer amb 31 punts, dos més que el Xaloc d’Alacant. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies