Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Castelldefels
El Club Deportivo la Concòrdia ocupa el segon lloc i suma 28 punts, un menys que el líder, el Xaloc, que el cap de setmana va guanyar per 2 a 3 a la pista del Castelldefels. Demà dissabte, a les 17.30 h, la Concòrdia rebrà al CEM El Turó la visita del Castelldefels, que és el tercer classificat amb 24 punts. 

Fútbol Sala Unión Llagostense A (descans)

CFS la Garriga – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense B, que ocupa el cinquè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 15 punts, visita dissabte la pista del líder, el CFS la Garriga. Els garriguencs sumen 21 punts amb set victòries i una derrota. 

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Alella
El CD Viejas Glorias ocupa el setè lloc de la Primera Divisió grup Sud amb 21 punts. Els llagostencs rebran dissabte, a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, el líder, l’Alella, que suma 30 punts.  

HANDBOL
Joventut Handbol – Sant Just
El Joventut Handbol ocupa el desè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb set punts i té dos partits pendents. El proper duel de l’equip dirigit per Xavi Canalejas tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h contra el Sant Just, que és penúltim amb cinc punts.

Vallag – Vilanova i la Geltrú
El Vallag ocupa el cinquè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb deu punts. El proper partit, els de Javi Iglesias rebran dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.15 h, el Vilanova i la Geltrú, que ocupa l’antepenúltim lloc amb cinc punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies