Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El Fórum de Debate Llagostense celebra els 40 anys de la Constitució Espanyola

El Fórum de Debate Llagostense va commemorar els 40 anys de la Constitució Espanyola amb una activitat festiva al Centre Cultural. L’acte va tenir lloc precisament el 6 de desembre en l’aniversari de la carta magna espanyola amb diverses actuacions musicals.

Bartolomé Fraile, president del Fórum de Debate Llagostense, ha explicat que va ser una jornada del tot reivindicativa i per celebrar les quatre dècades de la Constitució. “Gràcies a aquesta Constitució tenim les nostres llibertats i també les nostres obligacions, que hi ha a qui se li pot oblidar. És una Constitució flexible, amb diversos articles. Després permet als partits polítics l’aplicació i desenvolupament de les lleis. Algunes agraden més i d’altres no, però això ja no és culpa de la Constitució”. A més, Bartolomé Fraile ha remarcat que “s’ha d’exigir que es compleixi la Constitució”.

L’acte va comptar amb les interpretacions musicals d’Ismael González, cantant de fusió flamenc, i el grup Amadís, format per María José Reyes Riaza i María José Ibáñez.

Publicitat

2 COMENTARIS

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies