Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Vallirana – CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia manté el pols en la part alta de la Segona Divisió espanyola. L’equip llagostenc ocupa el segon lloc amb 25 punts i està a un punt del primer classificat, el Xaloc Alacant, i té un marge d’un punt amb el tercer, el Castelldefels. Les llagostenques visitaran el cap de setmana el Vallirana, que és cuer amb tres punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A (descans)

Fútbol Sala Unión Llagostense B (descans)

FUTBOL
CD Viejas Glorias (descans)

HANDBOL
Sant Joan Despí C – Joventut Handbol
El Joventut Handbol ocupa l’onzè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb cinc punts i dos partits pendents. El conjunt de la nostra localitat visitarà diumenge el penúltim classificat, el Sant Joan Despí C, que suma quatre punts.

Ripollet – Vallag
El Vallag ocupa el sisè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb nou punts. El proper compromís dels llagostencs serà a la pista del Ripollet, que és antepenúltim amb cinc punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies