Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Obert el període per demanar bonificacions en els rebuts de les escombraries i de l’aigua

Fins a finals d’any, es poden sol·licitar les bonificacions per a tots els rebuts de les escombraries i de l’aigua de 2019. En aquesta ocasió, com a novetat, l’Ajuntament tramitarà d’ofici les sol·licituds de les persones que ja s’han beneficiat d’aquest descompte aquest any. Així, aquests ciutadans no hauran de fer cap tràmit.

Els nous beneficiaris sí que hauran de presentar la instància corresponent a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Per gaudir d’aquestes bonificacions, els ingressos de la unitat familiar no poden superar els 12.000 euros. A més, no es pot disposar de més d’un habitatge en propietat i aquest ha de ser la residència habitual.

Publicitat

Publicitat

Més notícies