Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament convoca una plaça interina de tècnic o tècnica d’igualtat

L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat una plaça interina de tècnic o tècnica d’igualtat. El termini de presentació de sol·licituds s’inicia avui i finalitzarà el 24 de desembre i es pot fer tant presencialment com per internet.

Les persones que vulguin presentar la documentació presencialment ho poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a la plaça d’Antoni Baqué, en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 8.30 h a 14 h i dimarts i dijous també a la tarda, de 16 h a 20 h. Si s’opta per fer la tramitació en línia, es pot accedir a la Seu Electrònica de l’Ajuntament amb el tràmit Sol·licitud de participació en procés selectiu Tècnic/a Igualtat .

Les bases de la convocatòria també estan disponibles al web municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies