Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La Tarda de poesia recull prop de 300 euros per a la investigació de l’ELA

El grup la Murga, La Llagosta més Activa i el col·lectiu Amics de la Cultura van organitzar divendres la Tarda poesia al Centre Cultural. Les tres entitats van aprofitar l’activitat per desenvolupar una acció solidària en suport de persones afectades per la malaltia de l’ELA. Durant el recital, que van protagonitzar membres d’Amics de la Cultura, es van recollir prop de 300 euros.

Els 300 euros se sumaran als 2.400 euros aconseguits per la Murga durant la Festa Major. Els responsables del grup llagostenc tenen previst lliurar personalment després de les festes de Nadal prop de 2.700 euros a la unitat d’investigació sobre la malaltia de l’ELA que hi ha a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

L’activitat també va servir per presentar públicament el llibre Verborreas encadenadas, obra del llagostenc José Monterrubio Paniagua.

Publicitat

Publicitat

Més notícies