Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol celebrarà dijous l’Handbolicat per la Marató de TV3

El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà dijous una Trobada de l’Handbolicat, que s’emmarca dins del circuit de minihandbol de la Federació Catalana d’Handbol. La jornada tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo i servirà per recaptar diners per a la Marató de TV3, que enguany es dedica a la investigació sobre el càncer.

La trobada d’handbol començarà a les 9.30 hores amb partits de les categories benjamí masculí i aleví masculí i femení. Durant la jornada matinal participaran equips de les Franqueses, Sant Joan Despí, Sant Fost, la Garriga, Polinyà, Sant Vicenç i el Joventut Handbol. A la tarda, es reprendrà l’activitat, a partir de les 15.45 hores, i es disputarà la categoria cadet masculina amb equips com el FC Barcelona, BM Granollers, Sant Joan Despí, la selecció catalana infantil i el Joventut Handbol.

Al llarg del dia, hi haurà servei de bar i es faran diversos sortejos de material esportiu. Tots els participants rebran esmorzar o berenar i un trofeu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies