Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Dijous, 6 de desembre, hi haurà mercat ambulant i el Mercat Municipal obrirà tot i ser festiu

El mercat ambulant de la Llagosta d’aquesta setmana se celebrarà el dijous 6 de desembre, encara que sigui dia festiu. Per aquest motiu, no es podrà aparcar en aquells espais en els quals s’instal·len les parades. L’Ajuntament de la Llagosta ja fa uns anys que va modificar la normativa del mercat ambulant per permetre als paradistes instal·lar-se els dijous festius com un dijous normal.

Pel que fa al Mercat Municipal, tindrà un horari especial durant aquests dies. L’equipament obrirà dijous, de 7 a 14 h, tot i ser festiu. Divendres, l’obertura del Mercat serà l’habitual, de 7 a 20 h. En canvi, dissabte, les parades del Mercat Municipal no obriran.

Publicitat

Publicitat

Més notícies