Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Segon partit ajornat del Joventut Handbol aquesta temporada

El Joventut Handbol la Llagosta va haver d’ajornar el duel del cap de setmana passat contra el Sant Vicenç B a petició de l’equip visitant. Aquest ja és el segon partit que els llagostencs tenen ajornat aquesta temporada. L’enfrontament contra el Sant Vicenç B, que és el líder del grup A de la Tercera Catalana, està previst disputar-lo el 12 de desembre, però aquesta data no és definitiva. L’altre partit pendent és el de la quarta jornada a la pista del Vendrell, que es preveu disputar-lo el 12 de gener.

El Joventut Handbol ocupa l’onzè lloc amb cinc punts al grup A de la Tercera Catalana i dos partits pendents. El proper duel de l’equip de la nostra localitat serà aquest cap de setmana a la pista del Sant Joan Despí C, que és penúltim amb quatre punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies