Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

L’Handbol Club Vallag va presentar dissabte els seus equips de la temporada 2018-2019

El Pavelló Antonio García Robledo va acollir dissabte la presentació dels equips de l’Handbol Club Vallag de la temporada 2018-2019. L’entitat compta en aquesta ocasió amb tres equips masculins, un infantil, un cadet i un sènior.

Durant l’acte, hi ha haver exhibicions del Club Patí la Llagosta i una sessió pirotècnica de Les Llagostes de l’Avern. La presentació va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez, i del president de l’Handbol Club Vallag, José Aguilera.

Després de la presentació, va jugar el seu partit de lliga el sènior del Vallag. L’equip entrenat per Javi Iglesias va derrotar el Sant Joan Despí C per 32 a 15. El conjunt de la nostra localitat és ara sisè amb nou punts. El seu proper partit serà a la pista del Ripollet, que és antepenúltim amb cinc punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies