Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

José Aguilera és reelegit president de l’Handbol Club Vallag

José Aguilera ha estat escollit novament president de l’Handbol Club Vallag. Aguilera, de 53 anys, continuarà com a màxim responsable de l’entitat llagostenca durant quatre anys més després de guanyar les eleccions celebrades a mitjans del mes de novembre, La candidatura d’Aguilera va ser l’única que es va presentar.

Aguilera va agafar les regnes del club a l’estiu de 2014 després de la marxa de Mero Alonso. “A mitjans de novembre ens vam assabentar que s’havien de convocar eleccions i ho vam fer ràpidament. Vaig rebre el suport del club i vaig decidir continuar. Estic satisfet per seguir apostant per l’handbol de formació”, explica José Aguilera.

La directiva s’ha renovat parcialment, tot i que és continuista amb el projecte de l’handbol base i la consolidació del sènior masculi. Amb Aguilera, continuen el vicepresident Ángel Gómez i les vocals Carmen María Aguilera i Virginia López. La junta es completa amb les incorporacions del tresorer Juan Manuel Rodríguez; el secretari Enric de Pablo i el vocal Joaquim Ortega. D’entre els reptes del club, hi ha la voluntat de crear una estructura femenina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies