Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense acaba l’any amb una derrota contra el Clot (3-2)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre ahir per 3 a 2 a la pista del Clot en el seu darrer partit de l’any. Els llagostencs van jugar bé contra un dels primers classificats, però  van ser perjudicats clarament per l’arbitratge, que no va veure dues mans dins de l’àrea del Clot que haurien suposat dos penals, un amb el marcador de 0 a 1 i l’altre amb el 0 a 2.

Alberto Joyera va fer el 0 a 1 al minut 3. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Al començament de la segona part, Marc Navajas va marcar el 0 a 2. El Clot va reduir les diferències ràpidament i, en el tram final del partit, li va donar la volta al marcador.

El FS Unión Llagostense no tornarà a jugar fins al 12 de gener, quan rebrà la visita del Betània Patmos. Els de Juan Carlos García són novens amb 13 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies