Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El Club Deportivo la Concòrdia goleja (6-1) el Sabadell

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Sabadell per 6 a 1. Les de Dani Mosteiro havien deixat sentenciat el partit al descans amb un marcador de 3 a 0.

Alba ha fet el primer gol al minut 5. Una jugadora visitant ha vist la segona groga i, per tant, ha estat expulsada al minut 15. La Concòrdia ha aprofitat la superioritat numèrica momentània per marcar el segon gol, que ha estat obra de Sonia Blanco. Poc després, Domi ha anotat el tercer gol local.

Al minut 1 de la segona part, la portera local Jess ha refusat una pilota després d’un llançament de falta. Poc després, Paula Pérez ha estat a punt de marcar el quart gol després d’una gran judada d’equip.

Al minut 6, Domi ha recuperat una pilota, ha fet una gran jugada i li ha donat el gol fet a Sonia Blanco. El Sabadell ha marcat immediatament el 4 a 1 en un córner. La Concòrdia ha disposat de dues noves ocasions, protagonitzades per Domi i Paula Pérez.

Les visitants han arriscat amb portera-jugadora, però han vist com encara han encaixat dos gols més. Cris ha marcat al minut 18 i Sònia Ancosta, a falta de quatre segons per al final.

El proper cap de setmana, les llagostenques, que es mantenen a la part alta de la classificació, jugaran a la pista del Vallirana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies