Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Sabadell
El Club Deportivo la Concòrdia ocupa la tercera posició a la classificació del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 22 punts. El líder en solitari és el Castelldefels amb 24 punts, seguit del Xaloc d’Alacant amb 23. Demà dissabte, les llagostenques rebran la visita del Sabadell, que és onzè amb set punts. El partit tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

Clot – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense és sisè de la Lliga Nacional amb 13 punts, emptats amb el setè, Sagrerenc, i el vuitè, Sansur. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Clot, que ocupa el tercer lloc amb 19 punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense B – Arrahona Can Jonqueres B 
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el tercer lloc del grup A de la Primera Territorial amb 12 punts, rebrà demà dissabte l’Arrahona Can Jonqueres B, segon amb 15 punts. L’enfrontament es jugarà al CEM El Turó a les 15.30 h.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Clot
El Viejas Glorias ocupa el sisè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 18 punts. El proper duel tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores contra el Clot, que és desè amb 15 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – Sant Vicenç B
El Joventut Handbol ocupa el desè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb cinc punts. Ara, jugarà contra el líder del grup, el Sant Vicenç B, que ha guanyat tots els partits disputats fins ara. El partit tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Vallag – Sant Joan Despí C
El Vallag ocupa el vuitè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb set punts i el proper partit serà novament a casa contra el Sant Joan Despí C, que és penúltim amb quatre punts. L’enfrontament se celebrarà dissabte al Pavelló Antonio Gracía Robledo a les 20.30 h.

Presentació HC Vallag
L’HC Vallag presentarà demà dissabte els equips de la base de la temporada 2018-2019 al Pavelló Antonio García Robledo. El conjunt de la nostra localitat té tres equips masculins, un infantil, un cadet i un sènior.

JUDO
Copa Catalunya júnior
Tres membres del l’AE Karate-Judo la Llagosta participaran demà dissabte a la Copa Catalunya júnior. Els lluitadors llagostencs són Paula Bienvenido, en menys de 63 quilos; Kaisan Molina, en menys de 81 quilos; i Moisés García, en menys de 66 quilos. Els tres llagostencs competiran en edat júnior, tot i ser encara cadets.

Trofeu Nadal
Prop de 200 joves judokes participaran diumenge a la tercera edició del Trofeu Nadal de Judo, que impulses diversos professors de l’AE Karate-Judo la Llagosta. L’activitat tindrà lloc al CEM El Turó  de 8.30 a 13 h. Participaran alumnes de les activitats extraescolars de judo a la Llagosta, Mollet, Montcada i Reixac, Santa Perpètua de Mogoda i Sabadell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies