Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

Els gegants tancaran la temporada visitant Sant Andreu de Llavaneres

Els gegants de la Llagosta participaran diumenge a la Trobada Gegantera de Sant Andreu de Llavaneres. La Colla Gegantera de la nostra localitat ha quedat a les 9 h al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons per sortir cap a la població del Maresme.

A les 10 h, es farà la plantada dels gegants a la Plaça dels Gegants de Sant Andreu de Llavaneres. La cercavila començarà a les 11.30 h i el ball de gegants i final de festa tindrà lloc a partir de les 13 h al passeig de la Mare de Deu de Montserrat.

Aquesta serà la darrera sortida de l’any de la Colla Gegantera de la Llagosta. L’entitat reprendrà l’activitat amb l’assemblea anual al proper mes de gener.

Publicitat

Publicitat

Més notícies