Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà aquesta tarda el ple ordinari de novembre

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, està previst aprovar les relacions de crèdits incobrables trameses per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per un import de 114.111,64 euros.

Abans de l’habitual torn de precs i preguntes, es debatran dues mocions presentades pel grup municipal d’ICV-EUiA i per Podemos de la Llagosta. El primer text, presentat en representació de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès, sol·licita la creació d’una finestreta única municipal per recollir suggeriments, reclamacions, queixes o irregularitats en matèria de salut.

La segona moció, demana entre d’altres, que es derogui el delicte d’injúries a la Corona i que es reafirmi el compromís amb els valors republicans i la democràcia.

El ple serà retransmès íntegrament per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies