Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Biblioteca farà una enquesta per conèixer l’opinió de les persones usuàries sobre el servei

La Biblioteca de la Llagosta farà una enquesta per saber quin és el grau de satisfacció de les persones usuàries del servei. L’objectiu és poder conèixer la seva opinió per poder implementar millores en un futur.

Durant un mes, la Biblioteca lliurarà un formulari a totes les persones a partir dels 15 anys que passin pel taulell. Una vegada recollides les enquestes, es farà una anàlisi de les respostes. Amb les conclusions, els responsables de la Biblioteca estudiaran les millores a introduir a l’equipament i als serveis que presten.

L’enquesta de satisfacció del servei contempla temes com les instal·lacions, el fons bibliogràfic, el serveis de préstec, d’internet i d’ofimàtica, les activitats i l’atenció personal, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies