Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Avui comença el Cicle de passejades per a la gent gran amb una sortida a Centelles

Una cinquantena de persones participen avui a la primera de les sortides del Cicle de passejades per a la gent gran d’aquesta temporada. L’excursió es fa a la població osonenca de Centelles. Els excursionistes es trobaran amb participants d’altres municipis i faran un recorregut d’uns 10 km per l’entorn natural de Centelles.

La Llagosta prendrà part a tres sortides més i a la trobada de cloenda, prevista inicialment per al mes de maig del proper any. Les altres excursions també tindran lloc l’any que ve. El 13 de febrer, es farà una passejada per Pineda de Mar. El 13 de març, es realitzarà una sortida per la Llagosta i el nostre entorn, mentre que el 10 d’abril es visitarà Torrelles de Llobregat. Pel que fa a la cloenda, encara han de confirmar el lloc i la data concrets.

El Cicle de passejades és una iniciativa de la Diputació que compta amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies