Dissabte, 01 abril 2023
14.7 C
La Llagosta

El Joventut Handbol guanya el Vallag en un final trepidant

El Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el derbi local de la Tercera Catalana contra el Vallag per 24 a 25 en un final trepidant. El conjunt que dirigeix Xavier Canalejas va imposar-se amb un gol a l’últim sospir en un derbi que va omplir dissabte de gom a gom el Pavelló Antonio García Robledo.

El duel va començar amb el Joventut Handbol la Llagosta amb una millor defensa, que no va saber superar el Vallag. Al descans, es va arribar amb domini del Joventut Handbol per 8 a 11. A la represa, va continuar la bona feina dins de la pista del Joventut Handbol amb avantatges de cinc gols, però, al tram final, el Vallag de Javi Iglesias es va reactivar i va començar a escurçar la diferència fins a capgirar l’electrònic a un minut i mig del final (24-23).

A l’últim minut i mig del derbi, el Joventut Handbol va poder empatar el duel, defensar un atac del Vallag i en l’última pilota marcar un gol de lluny, que va deixar bocabadades a totes dues aficions. El partit va acabar amb el mínim avantatge per al Joventut Handbol, que trenca una dinàmica de quatre derrotes seguides.

El Joventut Handbol ocupa el desè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb cinc punts. El proper duel dels llagostencs serà contra el líder del grup, el Sant Vicenç B, que ha guanyat tots els partits disputats fins ara. El partit tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Per la seva part, el Vallag ocupa el vuitè lloc amb set punts i el proper partit serà novament a casa contra el Sant Joan Despí C, que és penúltim amb quatre punts. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio Gracía Robledo a les 20.30 h. Just abans, a les 19 h, el club farà l’acte de presentació oficial dels equips de la temporada 2018-2019.

Publicitat

Publicitat

Més notícies