Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia baixa a la tercera posició després d’empatar a Elx

El Club Deportivo la Concòrdia ha baixat a la tercera posició a la classificació del grup 2 de la Segona Divisió espanyola després d’empatar el cap de setmana a dos gols a la pista del Joventut d’Elx. El partit va ser força complicat per a les llagostenques.

Al descans, el resultat era de 0 a 1 amb gol de Cris, però, a la segona part, les locals li van donar la volta al marcador. La Concòrdia va haver d’arriscar jugant amb portera-jugadora. L’aposta li va sortir bé a l’equip de Dani Mosteiro, que va empatar amb un gol de Paula Pérez.

El líder en solitari és el Castelldefels amb 24 punts, seguit del Xaloc d’Alacant amb 23 i de la Concòrdia amb 22. Dissabte, les llagostenques rebran la visita del Sabadell, que és onzè amb set punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies