Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Catalunya, amb Álex Pérez, quarta al Mundial sub-20 de futbol sala

La selecció catalana de futbol sala, amb el llagostenc Álex Pérez a les seves files, s’ha classificat finalment en quarta posició al Mundial sub-20, que s’ha disputat a la localitat de Valledupar (Colòmbia). Catalunya va perdre ahir a la nit per 4 a 2 el partit pel tercer i quart lloc contra Brasil. L’enfrontament va ser força igualat, però els brasilers van estar més encertats de cara a porteria.

Al minut 15, Catalunya ja perdia per 2 a 0, però es va ficar en el partit amb un gol abans del descans. A la segona part, Brasil es va situar amb un clar 4 a 1 que ja no va poder remuntar Catalunya.

El campió del Mundial sub-20 ha estat Paraguai, que s’ha imposat per 3 a 2 a Argentina. Paraguai va derrotar Catalunya a les semifinals per 1 a 5. En aquest partit els catalans van ser inferiors.

Catalunya va obtenir el passi per a les semifinals en guanyar per 8 a 7 Sud-àfrica en el partit de quarts de final. Contra Sud-àfrica, Álex Pérez, jugador del Fútbol Sala Unión Llagostense, va marcar el seu únic gol al Mundial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies