Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

78 persones van donar sang a la darrera captació realitzada a l’Escola Gilpe

La captació de sang feta aquest any a l’Escola Gilpe es va saldar amb 78 donacions. Sis persones més no van poder donar sang per diversos motius i el nombre de nous donants va pujar fins a les 20 persones. Aquestes són les dades facilitades pel Banc de Sang de Catalunya, que va traslladar una unitat mòbil el 22 de novembre a la Gilpe.

El nombre de donants va superar amb escreix les previsions del Banc de Sang, que eren d’unes 55 persones. La promoció de la campanya va anar a càrrec de l’alumnat de sisè de la Gilpe, que també es va encarregar d’acollir els donants.

Aquesta ha estat la tercera captació de sang que s’ha realitzat a l’Escola Gilpe. A la primera, al segon trimestre del curs 2016-2017 van donar sang 35 persones, onze no ho van poder fer i hi va haver divuit nous donants. La del curs passat es va avançar al primer trimestre i el nombre de donacions va pujar fins a les 62, amb tres oferiments més que no van poder donar i setze nous donants.

Tant l’Escola Gilpe com el Banc de Sang han agraït als alumnes, a les seves famílies i als comerços la seva col·laboració en la promoció d’aquesta campanya de donació de sang que ha fet possible incrementar el nombre de donants a la Llagosta.

En un principi, el Banc de Sang i el grup de donants de la Llagosta estan treballant per fer la propera captació de sang a la nostra localitat el dimecres 2 de gener, en horari de matí i tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies