Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense cau a casa golejat (0-5) pel Ripoll

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda el primer partit de la temporada a casa. Els de la nostra localitat han caigut davant del Ripoll per 0 a 5. Els visitants han estat superiors als locals, sobretot a la segona part. A més, els llagostencs, que no han pogut comptar amb Álex Pérez, que està jugant el Mundial sub-20, no han tingut sort de cara a porteria, ja que han xutat tres vegades contra el pal.

Al minut 1, Alberto ha enviat un cop de cap al travesser. El Ripoll ha tingut les seves ocasions durant la primera fase del partit, però Abraham ha estat molt encertat a la porteria. Al minut 10, Marc ha enviat un altre xut al pal. Un minut després, Alberto ha fet una jugada individual, però no ha pogut superar el porter del Ripoll.

Al minut 19, després d’una pèrdua en defensa, ha arribat el 0 a 1. Alberto ha xutat després molt fort des de lluny, però la pilota ha sortit fora. La primera part ha acabat amb un xut i un altre gol del Ripoll, que els àrbitres no han concedit perquè la pilota ha entrat a la porteria després que sonés la botzina.

La segona part ha començat amb el segon gol visitant després d’una bona jugada d’equip. Dos minuts després, en una acció similar, ha arribat el 0 a 3. Els llagostencs han intentat reaccionar, però Cubero s’ha trobat amb el pal i Alberto, amb una gran intervenció del porter visitant. El Ripoll ha arrodonit el triomf amb dos gols més als minuts 10 i 17.

El proper cap de setmana, els llagostencs aniran a la pista del Clot.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies