Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Joventut d’Elx – CD la Concòrdia
La Concòrdia segueix la lluita pel lideratge i ocupa el segon lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 21 punts, que són els mateixos que té el primer, el Castelldefels. Demà dissabte, les llagostenques visitaran la pista del Joventut d’Elx, que és setè classificat amb 11 punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A – Ripoll
El FS Unión Llagostense ocupa el sisè lloc de la Lliga Nacional amb 13 punts, empatat amb el setè, el Sansur. El proper duel dels llagostencs serà contra el Ripoll, que és quart amb 16 punts. El partit es disputarà demà dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

Fútbol Sala Unión Llagostense B (descansa)

FUTBOL
Atlètic Masnou – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias segueix sense guanyar com a local en el que va de temporada i ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 15 punts. El proper duel dels llagostencs serà al camp de l’Atlètic Masnou, que és catorzè amb vuit punts.

HANDBOL
Vallag – Joventut Handbol
El Pavelló Antoni García Robledo acollirà dissabte, a les 20.30 h el derbi llagostenc entre Vallag i Joventut Handbol. El Vallag, que farà d’amfitrió, ocupa el setè lloc amb set punts i encadena dues victòries. Pel que fa el Joventut Handbol és penúltim amb tres punts i suma quatre derrotes seguides.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies