Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Relats literaris amb música contra la violència masclista

Resistència Literària i l’Escola de Música han ofert una lectura d’una selecció de relats literaris acompanyats amb música de fons contra la violència masclista. Amb el títol Per les valentes!, la sala de plens s’ha omplert aquesta tarda per una activitat literària amb música en un dels actes de la programació del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, que s’escau el proper 25 de novembre.

La Llagosta ha dit prou a la violència masclista mitjançant els textos que s’han compartit a la sala de plens amb l’objectiu de donar visibilitat a aquesta xacra envers les dones. “Ens sumem perquè volem que tota aquesta xacra acabi i potser amb aquests texts fan pensar. Volem que la gent es doni compta. Jo he fet dues poesies amb el títol, No puc seguir i Un altre vegada, ha explicat una de les membres de Resistència Literària, Araceli de Luna, que ha llegit i presentat dos relats.

Abans de la lectura dels relats, la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez, ha manifestat la repulsa per la violència masclista. “És una data que hem d’estar molt conscients i hem d’agrair totes les persones i entitats que participen, entre tots hem de fer possible eradicar la violència”, ha explicat Conchi Jiménez.

Les activitats del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones segueix dissabte amb la lectura del manifest i el monòleg No solo duelen los golpes, de Pamela Palenciano, al Centre Cultural a partir de les 18.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies