Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament aprovarà avui en un ple el Manifest del Dia per a l’eliminació de la violència envers les dones

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, un ple extraordinari durant el qual aprovarà el Manifest amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Aquest document serà llegit dissabte durant l’acte central de la programació que ha elaborat el Consistori llagostenc per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Durant el ple, està previst també aprovar tres modificacions pressupostàries, una d’elles relacionada amb l’empresa municipal, una altra per millorar l’enllumenat públic de diversos carrers i una tercera per transferir crèdits d’unes partides pressupostàries a unes altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies