Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La selecció catalana es classifica per als quarts de final del Mundial sub-20 de futbol sala

La selecció catalana de futbol sala sub-20, amb el llagostenc Álex Pérez a les seves files, s’ha classificat per als quarts de final del Mundial després d’empatar aquesta nit amb el Marroc (5-5) en el darrer partit de la primera fase. Els catalans han fet el definitiu empat a cinc, que els ha donat el passi, a falta de cinc segons per al final.

Catalunya ha hagut de patir molt davant d’un equip que ha estat en algunes fases del partit molt violent. Dos jugadors de Catalunya han patit agressions, que els han deixat fora del partit.

Al descans, s’ha arribat amb un marcador d’empat a dos, però, a la segona part, el Marroc s’ha situat amb un resultat favorable de 2 a 5. Tot i les adversitats, Catalunya ha fet un gran final del partit i ha marcat tres gols que li han donat la classificació per als quarts de final, on es veurà les cares aquest divendres amb Sudàfrica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies