Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El Banc de Sang fa avui a l’Escola Gilpe la quarta capatació de sang de l’any a la Llagosta

Imatge de la captació de sang de l’any passat.

Aquesta tarda tindrà lloc una nova captació sanguínia a la Llagosta. Les donacions es podran fer de les 16 a les 20 hores a l’Escola Gilpe. L’alumnat de sisè d’aquest centre educatiu col·labora en aquesta campanya promovent la captació i atenent a les persones que s’hi acostin a donar sang.

La d’avui serà la quarta visita que fa aquest any el Banc de Sang a la Llagosta. En total, a les tres captacions relitzades fins al moment a la nostra localitat, s’han aconseguit 255 donacions. Pel que fa a la captació que es va fer l’any passat a l’Escola Gilpe per aquestes mateixes dates, es va saldar amb 62 donacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies