Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’ACIS i el Consorci per a la Normalització Lingüística renoven el seu conveni

El president de l’ACIS, Héctor Gil, signant el conveni.

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta i el Consorci per a la Normalització Lingüística han renovat, per a dos anys més, l’acord de col·laboració per continuar treballant plegats el programa del voluntariat lingüístic, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa i fomentar l’ús social del català.

En el marc d’aquest conveni, l’ACIS es compromet a afavorir que el català sigui la llengua habitual de les seves activitats i donar a conèixer el Voluntariat per la llengua entre els seus associats, ampliant d’aquesta manera la xarxa d’establiments que donen suport al programa. Els comerços col·laboradors es comprometen a atendre en català les persones que l’estan aprenent i volen practicar-lo i parlar-lo en un context real i en situacions quotidianes, com és la d’anar a comprar.

Per la seva banda, l’Oficina de Català de la Llagosta es compromet a difondre entre els seus usuaris, alumnes i parelles lingüístiques l’adhesió de l’ACIS com a entitat col·laboradora del Consorci de Normalització Lingüística i les activitats que organitza.

Publicitat

Publicitat

Més notícies