Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

La llagostenca Nadia Valero Martínez, campiona de Catalunya de gimnàstica rítmica

L’esportista de la Llagosta Nadia Valero Martínez es va proclamar diumenge campiona de Catalunya amb el conjunt de mans lliures del Club Gimnàstica Rítmica de Cerdanyola del Vallès. Nadia Valero, de 12 anys, competeix en la categoria aleví nivell V/VI de la Copa de Catalunya.

Després de les tres primeres fases classificatòries, disputades durant els mesos de setembre i octubre, el conjunt de Cerdanyola va obtenir el passi a la final. L’equip de Nadia Valero va guanyar la final de la Copa de Catalunya diumenge a Lleida. L’esportista de la nostra localitat competeix des de fa sis anys al Club Gimnàstica Rítmica de Cerdanyola.

 

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies