Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias pateix un arbitratge rigorós i empata contra el cuer

El CD Viejas Glorias va empatar dissabte (2-2) contra el cuer, el Lloreda B. Els llagostencs van patir un arbitratge rigorós i un joc dur dels visitants. El Viejas Glorias va acabar el partit amb dos jugadors menys per les expulsions de Cristian López i Francisco Martínez per protestar precisament pel joc dur dels visitants. Els golejadors de l’equip de la nostra localitat van ser Cristian Fernández i Cristian López.

El Viejas Glorias segueix sense guanyar com a local en el que va de temporada i ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 15 punts. El proper partit dels llagostencs serà al camp de l’Atlètic Masnou, que és catorzè amb vuit punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies