Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense venç a la pista del Ciutat Granollers (3-6)

El FS Unión Llagostense ha sumat la quarta victòria de la temporada després de guanyar el Ciutat Granollers per 3 a 6. Els llagostencs van imposar-se diumenge a la pista del cuer amb els dos gols d’Óscar Cubero, dos de Marc Navajas, un de Patxi Heredia i un altre d’Alberto Joyera.

Els llagostencs van anar per davant en el marcador durant tot el partit, però es van trobar amb un conjunt granollerí necessitat de punts. Al descans, el resultat era d’empat a dos gols i a la represa el FS Unión Llagostense va ser millor a partir del 3 a 4 i amb dos gols més va sentenciar el duel.

El FS Unión Llagostense ocupa el sisè lloc de la Lliga Nacional amb 13 punts, empatat amb el setè, el Sansur. El proper duel dels llagostencs serà contra el Ripoll, que és quart amb 16 punts. El partit es disputarà dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies