Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Catalunya cau amb Argentina (2-1) en el segon partit del Mundial sub-20

La selecció catalana de futbol sala ha caigut aquesta nit per 2 a 1 contra Argentina en el segon partit del Mundial sub-20 de futbol sala, que se celebra a Valledupar (Colòmbia). Els catalans, entre els quals es troba el llagostenc Álex Pérez, han ofert una bona imatge davant de l’actual campiona del Món, però no han pogut puntuar.

Argentina ha inaugurat el marcador a falta de tres minuts per arribar al descans. Catalunya ha arriscat a la segona part i la seva bona feina s’ha traduït en l’empat al minut 32. Els dos equips han tingut ocasions per desfer l’empat, però han estat els argentins els que han estat més encertats i han fet pujar al marcador el 2 a 1 definitiu al minut 36.

Després d’aquesta derrota, Catalunya es jugarà el passi als quarts de final en el partit que disputarà avui contra el Marroc, corresponent a la darrera jornada de la primera fase.

Publicitat

Publicitat

Més notícies