Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Joventut Handbol presenta els nou equips que té aquesta temporada

El Joventut Handbol la Llagosta va fer dissabte la presentació dels equips d’aquesta temporada al Poliesportiu Antonio García Robledo. Enguany, l’entitat té nou conjunts en diferents competicions.

El Joventut Handbol compta amb un equip sènior masculí, un juvenil masculí, dos cadets també masculins, un infantil masculí, un aleví mixt, un altre femení, un benjamí mixt i un prebenjamí mixt. Prop de 100 jugadors i jugadores militen aquesta temporada al club, a més del cos tècnic i les persones que formen la junta directiva.

La presentació oficial va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort; de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; i del regidor d’Esports, Jordi Jiménez. L’acte va estar encapçalat per la presidenta del Joventut Handbol, Mari Carmen Ortiz.

Ortiz considera que la temporada “es presenta amb moltes expectatives, ja que tenim molts equips a Lliga catalana. Esperem assolir bones posicions i treballarem per arribar al màxim possible”. Pel que fa a la disminució de conjunts femenins, Ortiz ha dit que “és molt difícil cohesionar equips en segons quines edats, depèn de la temporada falten noies per mantenir els equips. Esperem que amb el temps els puguem recuperar”.

Per al president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, el Joventut Handbol la Llagosta “és un club dinàmic, que intenta fer coses i que, per cert, té una bona relació amb la Federació, Per a mi, ha estat un plaer tornar a venir a aquest acte”.

Jordi Jiménez, regidor d’Esports, va voler agrair “la tasca que fan la junta directiva del club i la Federació, també als pares i mares que estan donant suport a l’entitat perquè pugui sortir endavant”.

Durant la presentació, el Joventut Handbol la Llagosta va recollir productes d’higiene personal que va lliurar a l’Associació de Voluntariat Rems. El club continua recollint al llarg d’aquesta setmana més productes per afegir-los a la donació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies