Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Catalunya guanya Bolívia en el primer partit del Mundial sub-20 de futbol sala

La selecció catalana de futbol sala ha debutat aquesta matinada al Mundial sub-20, que es disputa a Colòmbia, amb una victòria per 6 a 5 contra Bolívia. El llagostenc Álex Pérez, jugador del Fútbol Sala Unión Llagostense, ha sortit a la pista en l’equip inicial de Catalunya i no ha marcat cap gol.

Catalunya s’ha trobat amb una Bolívia que ha oposat molta resistència i ha pogut certificar el triomf amb dos gols en el tram final del partit  que li han permès remuntar un 4 a 5 en contra. Els catalans han tingut més i millors ocasions que els bolivians, però han hagut de patir molt per sumar el primer triomf del Mundial.

Al descans s’ha arribat amb un marcador de 2 a 2. Els catalans han hagut d’empatar en dues ocasions. Al començament de la segona part, Bolívia s’ha posat per davant amb un resultat de 2 a 4. Catalunya ha reaccionat i ha empatat a quatre, però els bolivians s’han tornat a avançar al minut 35. El darrer tram del partit ha estat de clar color català i ha culminat amb dos gols i la victòria.

Catalunya jugarà el segon partit avui a les dotze de la nit hora catalana contra Argentina, que va debutar derrotant el Marroc per 7 a 2.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies