Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Marina Millán debuta a la Divisió d’Honor amb el KH-7 BM Granollers

La llagostenca Marina Millán va debutar divendres amb el KH-7 BM Granollers a la Divisió d’Honor femenina, màxima categoria espanyola, contra l’Helvetia Alcobendas. La jugadora de la nostra localitat va disputar uns minuts del duel al Palau d’Esports de Granollers que va acabar amb victòria per 26 a 19 per a l’equip granollerí.

Marina Millán, de 18 anys, compagina aquesta temporada els entrenaments amb el primer equip femení del BM Granollers amb la dinàmica d’equip del filial, a la Lliga Catalana. Enguany, ja havia debutat amb el sènior femení a la Supercopa de Catalunya a l’agost. La llagostenca va disputar divendres els últims minuts del duel, donant-li descans a la portera i capitana, Andrea de la Torre. “Va ser un dia molt feliç, perquè ja estava molt contenta d’anar convocada pel partit. Durant aquell dia totes les jugadores de la plantilla van fer que fos un dia molt feliç per a mi”, ha explicat Marina Millán, que ha remarcat: “vaig sortir als últims minuts quan portaven un avantatge ampli. Tot i això, la pista estava preciosa perquè el partit es transmetia per Teledeporte i és un duel que sempre recordaré”.

La llagostenca confia poder seguir comptant amb la confiança del sènior femení del KH-7 BM Granollers, mentre que amb el segon equip l’objectiu és lluitar per intentar pujar a la Divisió d’Honor de Plata.

Publicitat

Publicitat

Més notícies