Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Celebració de la Setmana europea de la prevenció de residus

Amb motiu de la Setmana europea de la prevenció de residus, que se celebra del 17 al 25 de novembre, l’Ajuntament de la Llagosta organitza diverses activitats a la nostra localitat. En concret, ja s’està portant a terme un taller de reciclatge de samarretes per transformar-les en bosses. Les dues agents cíviques s’encarregaran de dirigir aquests tallers, que tenen una durada d’una hora i mitja. Divendres, es va fer una sessió per a membres de l’entitat local Aspayfacos. Aquesta setmana, serà el torn de diferents alumnes de les escoles Joan Maragall, Sagrada Família i les Planes. La setmana que ve es farà una sessió al Casal d’Avis. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la reutilització.

Dimecres de la setmana passada, el Casal d’Avis va acollir també una xerrada, a càrrec de les agents cíviques, sobre reciclatge i sobre els problemes que generen les bosses de plàstic.

A més, dins de la programació prevista per l’Ajuntament, aquest matí ha tingut lloc a la plaça d’Antoni Baqué un mercat d’intercanvi de llibres en el qual han participat estudiants de les escoles Gilpe i les Planes. La deixalleria també fomentarà durant aquells dies l’intercanvi de llibres. Amb aquesta activitat es promou l’economia circular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies