Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

300 persones van participar ahir en la Zumba Gegant de 2018

La Colla Gegantera de la Llagosta va organitzar ahir amb èxit una nova edició de la Zumba Gegant. Un total de 300 persones van participar a l’activitat, que es va desenvolupar finalment al Complex Esportiu Municipal El Turó i no a la plaça de la Sardana, com estava previst inicialment. La pluja va obligar a canviar la seu de l’acte.

La Zumba Gegant de 2018 es va celebrar amb un gran ambient tant a la pista com a les graderies, on es van situar més d’una vintena de monitors i monitores per dirigir els balls.

Durant l’activitat es van recaptar 1.700 euros per a la Marató de TV3. En els propers dies, la Colla Gegantera donarà a conèixer la xifra final recaptada, segons ha avançat el màxim responsable de l’entitat, Pablo Martín, que s’ha mostrat molt satisfet amb la Zumba Gegant de 2018.

La jornada es va iniciar amb una actuació de Bollywood a càrrec de l’Associació Arts Humanes de Santa Perpètua de Mogoda. Després, l’Escola Okinawa Team va fer una exhibició. Durant tot el matí, l’Esplai Dijoc va realitzar tallers infantils i un pinta-cares solidari, també per un euro i mig. A més de l’Esplai Dijoc, també van col·laborar ahir amb la Colla Gegantera, el Foto-Club la Llagosta, DJ&Music, l’Ajuntament de la Llagosta i la infermera Gloria Gonzalez, que va muntar al CEM El Turó un servei preventiu d’assistència mèdica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies