Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia guanya el Ripollet (2-1) en un partit molt disputat

El Club Deportivo la Concòrdia ha sumat aquesta tarda una nova victòria en guanyar el Ripollet per 2 a 1. L’enfrontament ha estat molt igualat i no s’ha decidit fins al darrer segon. El Ripollet s’ha mostrat com un equip molt combatiu i no ha donat cap facilitat a les llagostenques.

La Concòrdia s’ha avançat al començament del partit amb un gol de Cris. Amb l’1 a 0, s’ha arribat al descans.

A la segona part, ha continuat la igualtat. Al minut 8, Alba ha xutat fluix i la portera visitant ha aturat la pilota. Al minut 14, el Ripollet s’ha aproximat en dues ocasions amb perill a la porteria de la Concòrdia, però no ha aconseguit marcar.

Al minut 17, Cris ha tingut una bona oportunitat, que ha desfet la portera. A falta de dos minuts i 32 segons per al final, el Ripollet ha arriscat i ha jugat de cinc. La Concòrdia ha recuperat una pilota a falta d’un minut i 18 segons per al final i Alba ha aconseguit el 2 a 0. El partit semblava sentenciat, però el Ripollet ha marcat 16 segons després. Les visitants han lluitat fins al final, però la Concòrdia s’ha emportat el triomf.

La propera jornada, les de la nostra localitat aniran a la pista del Joventut d’Elx.

Publicitat

Publicitat

Més notícies