Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Ripollet
La Concòrdia manté el colideratge del grup 2 de la Segona Divisió estatal amb 18 punts, empatats amb el Castelldefels que ocupen el segon lloc. Dissabte, el conjunt de la nostra localitat rebrà la visita del Ripollet, que ve de perdre per 0 a 4 contra el Xaloc d’Alacant i que és onzè amb set punts. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 17.30 h.

Ciutat Granollers – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el setè lloc de la Lliga Nacional amb deu punts, empatat amb el vuitè, el Sansur. Els llagostencs visiten diumenge la pista del Ciutat granollers, que és cuer encara sense puntuar.

Racing Llavaneres – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que és quart amb nou punts del grup A de la Primera Territorial, visitarà el cap de setmana la pista del cuer classificat, el Racing Llavaneres, encara sense puntuar.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Lloreda B
El Viejas Glorias ocupa el novè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 14 punts. El proper duel dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte contra el cuer, el Lloreda B, que suma un punt. El partit  serà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h i els llagostencs tenen el repte de sumar la primera victòria de la temporada com a locals.

HANDBOL
Joventut Handbol – Manyanet B
El Joventut Handbol la Llagosta encadena quatre partits sense guanyar i ara ocupa l’antepenúltim lloc del grup A de la Tercera Catalana amb tres punts. El Joventut Handbol voldrà trencar la ratxa negativa de resultats demà dissabte contra el Manyanet B, que és tercer amb nou punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 21 h.

Presentació Joventut Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta farà dissbate l’acte de presentació dels equips de la temporada 2018-2019. En total hi ha nou euqips amb prop d’un centenar d’esportistes. La presentació tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a partir de les 19.15 h.

Cerdanyola Negre – Vallag
L’HC Vallag és vuitè del grup A de la Tercera Catalana amb cinc punts. El proper partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Cerdanyola Negre, que és sisè amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies