La Colla Gegantera organitza diumenge una nova Zumba Gegant per la Marató de TV3

0
52

Diumenge al matí se celebrarà una nova edició de la Zumba Gegant, que la Colla Gegantera de la nostra localitat dedica a recaptar diners per a la Marató de TV3. L’activitat tindrà lloc a la plaça de la Sardana. En cas de pluja, l’esdeveniment es traslladarà al Complex Esportiu Municipal el Turó.

La Zumba Gegant començarà a les 10 h, amb una actuació de Bollywood a càrrec de l’Associació Arts Humanes de Santa Perpètua de Mogoda. A les 10.30 h, serà el torn de l’Escola Okinawa Team, que farà una exhibició. La Zumba Gegant tindrà lloc entre les 11 i les 14 hores amb una vintena de monitors i monitores. A més, també pujaran a l’escenari les dues monitores que han guanyat el concurs realitzat per l’organització.

Durant tot el matí, l’Esplai Dijoc realitzarà tallers infantils, per un euro i mig, i un pinta-cares solidari, també per un euro i mig. Aquests diners se sumaran a la recaptació aconseguida amb les entrades a la Zumba Gegant, que comptarà amb 300 participants. A més de l’Esplai Dijoc, també col·laboren amb la Colla Gegantera el Foto-Club la Llagosta, DJ&Music, l’Ajuntament de la Llagosta i la infermera Gloria Gonzalez, que tindrà instal·lat un servei preventiu d’assistència mèdica.

Publicitat