Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Colla Gegantera organitza diumenge una nova Zumba Gegant per la Marató de TV3

Diumenge al matí se celebrarà una nova edició de la Zumba Gegant, que la Colla Gegantera de la nostra localitat dedica a recaptar diners per a la Marató de TV3. L’activitat tindrà lloc a la plaça de la Sardana. En cas de pluja, l’esdeveniment es traslladarà al Complex Esportiu Municipal el Turó.

La Zumba Gegant començarà a les 10 h, amb una actuació de Bollywood a càrrec de l’Associació Arts Humanes de Santa Perpètua de Mogoda. A les 10.30 h, serà el torn de l’Escola Okinawa Team, que farà una exhibició. La Zumba Gegant tindrà lloc entre les 11 i les 14 hores amb una vintena de monitors i monitores. A més, també pujaran a l’escenari les dues monitores que han guanyat el concurs realitzat per l’organització.

Durant tot el matí, l’Esplai Dijoc realitzarà tallers infantils, per un euro i mig, i un pinta-cares solidari, també per un euro i mig. Aquests diners se sumaran a la recaptació aconseguida amb les entrades a la Zumba Gegant, que comptarà amb 300 participants. A més de l’Esplai Dijoc, també col·laboren amb la Colla Gegantera el Foto-Club la Llagosta, DJ&Music, l’Ajuntament de la Llagosta i la infermera Gloria Gonzalez, que tindrà instal·lat un servei preventiu d’assistència mèdica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies