Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El CEM El Turó té nou sistema d’aigua calenta sanitària per a les dutxes de la instal·lació

El Complex Esportiu Municipal El Turó ha renovat el sistema d’aigua calenta sanitària que dóna servei a totes les dutxes de l’equipament. A principis de novembre, es van substituir els tres acumuladors de 1.000 litres que estaven en funcionament des de l’engegada del complex, fa ara més de 14 anys.

La nova instal·lació es compon de dos acumuladors de 2.000 litres cadascun, amb el que ara hi ha 1.000 litres més d’aigua calenta disponible. Amb els nous acumuladors es garanteix l’aigua calenta en moments de molta demanda. En els últims dies, mentre s’engegava la nova instal·lació hi ha hagut moments en els quals l’aigua calenta no era suficient per a la demanda. Ara, la instal·lació ja està acabada i a ple rendiment.

La inversió realitzada en aquesta nova instal·lació és de 14.970,81 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies