Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults se suma a la Marató de TV3 amb una xerrada sobre el càncer

L’estudiant de medicina que ha impartit la xerrada.

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta s’ha sumat un any més a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació sobre el càncer. L’Escola d’Adults ha organitzat aquesta tarda una xerrada sobre el càncer amb l’estudiant de sisè curs de medicina, Irene Benito Morón

L’acte ha tingut lloc a la primera planta del Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta. Durant la xerrada s’ha parlat sobre què és el càncer, com es pot prevenir i quines són les línies d’investigació que s’estan duent a terme. “És una malaltia molt prevalent que tothom coneix algun familiar, amic o conegut, que està patint càncer. Feia uns anys que no es tractava el càncer a la Marató i està molt bé que torni aquesta col·laboració”, ha destacat Irene Benito Morón.

La Marató de TV3 tindrà lloc el proper 16 de desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies