Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol farà dissabte l’acte de presentació dels equips de la temporada 2018-2019

El Joventut Handbol la Llagosta presentarà dissabte els nou equips de la temporada 2018-2019. L’acte de presentació oficial tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a partir de les 19.15 h. L’acte comptarà amb el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, l’alcalde Óscar Sierra i el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

Aquesta campanya el Joventut Handbol suma nou equips i prop d’un centenar de jugadors i tècnics. Enguany, l’estructura del club llagostenc està formada per un prebenjamí mixte, un benjamí masculí, un aleví masculí, un aleví femení, un infantil masculí, dos cadets masculins, un juvenil masculí i un sènior masculí. Durant l’acte es faran les fotografies oficials de la nova campanya i es retrà homenatge als equips del curs passat.

D’altra banda, durant la presentació també es farà un recapta solidari de productes d’higiene, que es lliuraran a l’entitat de voluntariat REMS de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies