Dissabte, 01 abril 2023
14.7 C
La Llagosta

Sergi Pons i Héctor Roura, tercers a la primera prova estatal de katas de judo

Sergi Pons i Héctor Roura, de l’Associació Esportiva Karate-Judo, han assolit el tercer lloc a la primera prova del circuit espanyol de katas, que va tenir lloc el cap de setmana a la localitat d’Olivenza, a Badajoz. La parella llagostenca competeix en la categoria absoluta de judo i té com objectiu completar el circuit espanyol de katas en parella i lluitar pel podi final.

A Olivenza, també hi va participar la parella llagostenca de promoció, Aroa Silverio i Ricardo Pereira, que van aconseguir un segon lloc. Aquesta parella sub-20 de l’AE Karate-Judo també s’ha posat com objectiu lluitar pel podi final.

La segona prova del circuit en parella està prevista per al desembre i totes dues parelles hi participaran.

D’altra banda, lluitadors cadets i infantils de l’AE Karate-Judo van participar dissabte a la Copa Catalunya de judo a Barcelona. En categoria infantil van assolir podi Aleix Fernández, primer; Emma Cámara, tercera; i Miriea López, tercera; mentre que, en cadet, Kaisan Molina va ser tercer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies