Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense derrota el Sagrerenc (3-1) en un bon partit

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar ahir el Sagrerenc per 3 a 1. El conjunt que entrena Juan Carlos García va fer un bon partit i va ser superior als visitants.

Ferran va marcar l’1 a 0 al minut 5 després d’una recuperació i d’una contra ràpida. El Sagrerenc va empatar al minut 7. Abraham, primer, i Marc, després amb el porter local superat, no van poder evitar el gol visitant. Amb l’1 a 1, es va arribar al descans.

A la segona part, es va mantenir la superioritat dels locals, que es va traduir en dos gols d’Óscar Cubero. El FS Unión Llagostense es manté invicte a casa, però a fora ha perdut tots els partits. El proper compromís dels llagostencs serà a la pista del Ciutat de Granollers.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies