Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

Quatre ferits lleus en un accident de trànsit a l’avinguda Onze de Setembre

Quatre persones han resultat ferides lleus en un accident de trànsit aquest divendres a la tarda per una col·lisió d’una ambulància i un turisme entre l’avinguda Onze de Setembre i el carrer d’Antonio Machado. L’accident ha tingut lloc prop de les quatre de la tarda, s’han vist implicats un total de quatre vehicles i han hagut danys materials a les senyals de seguretat viària.

Segons fonts de la Policia Local, l’ambulància que circulava per l’avinguda Onze de Setembre i el turisme, que sortia del carrer d’Antonio Machado, han topat a l’encreuament. L’impacte ha fet relliscar al vehicle sanitari, que ha bolcat, i ha topat amb dos turismes més que estaven estacionats a la mateixa avinguda Onze de Setembre.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat la Policia Local i una dotació dels Bombers i dels Mossos d’Esquadra. Han resultat ferides les tres persones de l’ambulància, totes elles personal sanitari, i el conductor del turisme. Segons ha explicat la Policia Local, les quatre persones han resultat ferides lleus. Ara per ara, el trànsit de vehicles s’ha tallat, tot i que es preveu que al llarg de la tarda torni la circulació a la normalitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies